Angiveligt lækker rapper udsender ny video

“Ser wrestling med PTA på TV3, slår over på News for at se hvad der er sket i dag”. Således rappede AndyOp på “Luftkasteller” fra hans debutalbum. Siden er han blevet ministermand og angiveligt lækker. For da jeg selv sad og så TV3 og skulle se programoversigten fandt jeg den tre-siders sag på tekst-tv, hvor sundhedsminister Astrid Krag praler med dygtige Andreas.

Det har hun også grund til, hans nye nummer “Herfra hvor jeg står” er rigtig fedt og vedkommende og har en fed hook leveret af Karen Høgh, der sidder fast i krydderen i timevis. Albummet “Herfra” udkommer 4. marts, kom til releasefesten den 2. marts og hør mere live (info her). Ses videoen nedenfor…

En tanke om “Angiveligt lækker rapper udsender ny video”

  1. Hø hø, sangens budskab klinger bare skingert, når man holder det op med de nedgraderinger for den lille mand, som hans kone er co-signer på…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *