LL Cool J & Chuck D lukker og slukker de amerikanske Grammyer

Med Travis Barker på trommer, DJ Z-Trip på pladespillere og Tom Morello på scratch guitar, havde de to gamle Def Jam helte den perfekte mulighed for at runde de amerikanske Grammyer af på fantastisk hvis. Og det vil jeg mene at de gjorde. Med Cool J’s nye nummer “What’s Up” blandet sammen med throwback til Rock The Bells, Welcome to The Terrordome og en smuk tribute til MCA på “No sleep til Brooklyn”, fyrede aftenens vært Uncle L den af sammen med Chuck så man ikke skulle tro det er over 25 år siden de første gang greb mikrofonen.

Nu kunne man ret beset sige, at Chuck havde afskrevet sin mulighed for at spille til Grammyerne da bustede “who gives a fuck about a goddamn Grammy” på “Terminator X to the edge of panic”, men den garvede skakspiller havde tænkt 3 ekader ind i fremtiden og fået Flavor Flav til at sige linien. Snedigt Chuck, snedigt. Det er i øvrigt ikke første gang LL Cool J har spredt hiphoppens gode budskab til den undrende hvide middelklasse. Her rapper han på en high school i Maine for max 2 klasser elever i 1985 med human beat box og hele pivtøjet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *