Aries Spears: manden med verdens bedste rap-parodier kommer til Danmark (bonus: 5 andre rap-parodier)

De fleste store rappere har et udtryk, der gør, at man ved det er dem, så snart man hører første linie. Man skulle tro den slags kendetegn ville være umulige at kopiere, men der er alligevel nogen der excellerer i det, og den allerbedste er Aries Spears. Det særligt fede ved Aries Spears er, at han ikke bare lærer et vers fra rapperen udenad, men han sætter sig ned og studerer rapperens flow og ordforråd, så han nærmest kan kanalisere den givne rapper gennem versene. Og det er altså ikke det samme som da Thomas Eje fra Linje 3 troede han lød ligesom Jokeren bare fordi han sagde “dér” til sidst i alle sætningerne. Bare tjek ovenfor hvor han laver tæt-på-perfekte versioner af LL Cool J, Snoop Dogg, DMX og Jay-Z.

Aries har tidligere fortalt, hvordan han gør, blandt andet på Juan Epstein sidste år, men nu har du også muligheden for at opleve det i levende live. Aries Spears kommer nemlig til Danmark og optræder på Bremen Teater den 22. april, hvor han sikkert også laver sine Pacino, Deniro og Schwartzenegger-parodier. Mere info på Facebook.


Bonus: 5 andre rap-parodier

1: Masta Ace “Me And The Biz” hvor Biz Markie kom for sent til indspilningen, så Masta Ace rappede bare Biz’ vers selv…

2: Eminem tænkte han ville lave lidt reklame for Obie Trice’s debutalbum og i stedet for at få sine kendte venner til at sige noget pænt om Obie, gjorde Em det bare selv som Funkmaster Flex, Busta Rhymes, Dr Dre, 50 Cent og ikke mindst Canibus…

3: Supernatural, der nok er bedst kendt for sin Biggie laver her nogle vilde udgaver af Dr. Dre, Kurupt, Snoop og verdens vildeste Rakim…

4: Last Emperor “Secret Wars” hvor Emp laver Busta Rhymes, Das Efx, Heltah Skeltah og en så crazy Common Sense at mange troede Common Sense var feature på nummeret…

5: Last Emperor “Secret Wars 2” med endnu flere sindssyge features som DMX, Freeway, Ludacris, Ghostface, RZA og måske verdens dårligste Eminem-parodi. Can’t win em all Emp…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *