Gæsteblog: Film der helt sikkert gør du får fisse


Nogle vil huske gæstebloggeren Asmus Helms’ fantastiske bidrag om “Dansk rap på film”. Nu er han vendt tilbage med et nyt opbyggeligt film-indlæg…

Du har endelig fået lokket hende den alt for pæne pige fra klassen med hjem, som holder dig i benlås i vennezonen, eller dig og kæresten har været sammen så længe at hun er blevet træt af din pastinak – NU skal det ske, du vil have fisse. Efter sovemiddel er den nemmeste løsning romantiske film. Her følger en guide til 4 film der stensikkert vil gøre for dig, hvad du åbenbart ikke selv kan finde ud af- få åbnet BH’en og hevet trusserne ned om anklerne.

Amélie

Advarsel: Visse piger vil hade den her film. Hvis det er en pige fra den dårlige ende af Amager, du prøver at imponere, er det her ikke filmen. Men på den anden side, hvis det er den slags piger du har ild i, behøver du nok ikke romantiske film for at stikke den ind.

Jeg indrømmer gerne at jeg forstår mindre af den her film, end jeg forstår hvad der sker oppe i Lil Wayne’s hoved. Men når det er sagt skal det noteres, at den her film er en sikker vinder, hvis du prøver at imponere en pige der læser fransk, psykologi eller noget andet kedeligt. Du skal dog gerne have noget klogt at sige om filmen når den er slut. Her er Google din ven.

Rating: 4/10 brugte kondomer

Løvernes Konge

Den her film er faktisk okay, især hvis du er skæv og fortolker den som et hiphop-ghetto-opus. Dreng vokser op uden far. Møder to fucked op fidibus-typer, møder deres pusher som er en abe. Ryger crack, hallucinere og får bullshit råd af sin afdøde far. Derefter tæver han en gammel mand og gifter sig med sin kusine. Ægte ghettoshit.

For at få fisse ud af den her skal du græde lidt. Det bedste sted er når faren dør, det er også ok til sidst når de hele bliver godt igen. Er du for skæv til at græde, eller bare lige så hård som Mobb Deep’s første album, kan øjendråber købes billigt og give samme effekt.

Rating: 7/10 brugte kondomer

Bodyguard

“Aaaand Aaaayeeeiaaayyy wiiilll alwaaaays loooveee juuuuuu” bare at sætte soundtracket på gør damerne våde. Sikker vinder, ingen diskussion.

Rating: 10/10 brugte kondomer

Titanic

Advarsel: Den her film er 8 timer lang og røvkedelig.

Tåre ved slutningen af filmen er intet problem, pigebarnet behøver jo ikke vide at det er glædeståre over filmen endelig er slut.

Det der gør at denne film får højere end top-rating, er at den rent faktisk gør at du får fisse flere gange efter filmen er set, bare prøv at tænk og opfør dig som Leo gør i filmen:

1. Vær lidt flabet på den drengede uskyldige måde

2. Gør uventede fjollede ting som at danse i regnen

Resultat: Trusserne vil flyve om ørene på dig de efterfølgende dage (og nætter).

Rating: 12/10 brugte kondomer

Bonus råd:

Hvis damen beder dig om downloade det her lort, downloader du The Expendables og siger du hørte forkert.

En tanke om “Gæsteblog: Film der helt sikkert gør du får fisse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *