Glædelig Record Store Day!

Så oprandt den store dag. Record Store Day. Naturligvis har jeg ventet til allersidste sekund med at fortælle jer om denne henrivende dag, hvor alverdens pladeforretninger slår dørene op med lange åbningstider, fest og farver og ikke mindst eksklusive tilbud, der ofte kun er at få denne dag. Her er lidt af det jeg håber på at købe…

GZA – Liquid Swords Chess Box (4xLP + Wooden Chess Set)

Get On Down har fået lov at genudgive denne klassiker fra Geffen Records. Den har tidligere været ude på CD med et lillebitte skakspil, men nu er det her med vinyl og skak i fuld størrelse til en pebret pris på 600 dask. Rygterne går på Run For Cover herovre på Djævleøen kun har fået to styks, så jeg danner en kø foran butikken omkring kl 11:55… A game of chess is like a sword fight.

Allan Olsen – Jøwt (1xLP)

Allans mesterværk på vendelbomål har solgt 10.000 eksemplarer på CD hos de nordjyske Spar-købmænd. Der er også blevet trykt 300 vinyler. Et par af dem bliver sat til salg hos Route 66 på Fælledvej. For at det skal gå fair til er der lodtrækning om hvem der må købe dem kl. 11. Jeg håber det er mig. Wish me luck!

Henrik Hass – Nøgen med sokker på (1xLP)

Ordets Magt-rapperen Henrik Hass er en utrolig flink fyr. Så flink at folk har givet penge til ham, så Ry-rapperen kunne udgive en vinylplade af sit debutalbum gennem crowdfunding. Så kunne jeg købe den. Det glæder jeg mig til. Den tror jeg også jeg nupper hos Run For Cover. Henrik har i øvrigt lige lavet en ny video. Den er fee. Se den ovenfor.

Desuden er der også genudgivelser af Biggie Smalls’ Ready To Die og Roots’ Things Fall Apart, men dem har jeg i forvejen, så der skal nok være lidt til jer andre. Glædelig record store day!

En tanke om “Glædelig Record Store Day!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *