Juse One lukker Gotham Gallery med stil

Så er det desværre i morgen den 20. april at Gotham Gallery officielt lukker. Det lille galleri på Nørrebro har de seneste 1½ år været base for en masse fantastisk kunst. Der har været udstillet kunst fra hjemlige legender som Soten, afrikanske kunstnere som Bankslave og Ashif Malamba, unge upcomers som Mikkel Albrechtsen og Helle H. Poulsen og ikke mindst Juse One selv, der blandt andet har lavet udstillingen Dopeness med portrætter af alle fra Zaki og Pato til MC Tia og Barbara Moleko. Udover kunst på lærred har lokalerne desuden været brugt til kommando-central i forbindelse med Bboy BBQ hiphop-eventet samt studie til Mic Check – et online urban hiphop talk show, som jeg er så heldig at være del af.

Til lukkefesten er der ud over smukke billeder og gode vibes mulighed for at tage et stykke kunst med hjem, da der er auktion over malerier med alle mulige fede kunstnere, hvor ingen ringere end Per Vers agerer auktionarius. Og så er der optagelse af et afsnit af Mic Check, hvor graffiti-guruen Lars Pedersen samt ham der Per Vers er med som gæster. Desuden er der rap cypher, vilde dj’s, drinks, popcorn og så videre. Så brug lørdagen fornuftigt og kom og sig ordentligt farvel til Gotham Gallery.

Du kan se det fulde program og tilmelde dig på Facebook. Det er gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *