ADVARSEL: DRÆBERBIER I SØNDERMARKEN

Sådan havde jeg 100% håbet, at nogen ville lancere det fantastiske nyhed om Vanguard Music Festival indtager Søndermarken den 2.-3. august. Her er der nemlig både linet op med vores allesammen yndlings Killer Bees, nemlig Wu-Tang Clan samt De La Soul og Pharoahe Monch. Desuden er der dansk powerlineup på rapfronten med Malk De Koijn (eneste koncert i 2013), PonyBlod og Marvelous Mosell.

De siger endda at de ikke er færdige med at offentliggøre programmet. Så det kan kun blive vildere endnu. Køb billet her, meld dig til eventet her, og hvis du alligevel er på disse kanter til festivalen, så stop forbi mig efter et slag shadowboxing på GZA-skakbrættet og en slice Wu-Tang PZA, hvis du bliver sulten. Zoooo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *