Underskriftindsamling: få MC Hammer med i DJ Static’s Rolig Under Pres-show *Update fra Static

Aight stop…

Hammertime! MC Hammer skal spille til Skanderborg Festival. Det skal DJ Static også. I den forbindelse mener vi her på ptas.dk, at det ville være oplagt at få Oaklands store søn med i DJ Static’s Rolig Under Pres-show.

På Rolig Under Pres-turneen er alle shows blevet afsluttet med et fornemt cypher, hvor kunstnerne fra showet samt særligt inviterede gæster har bustet en hurtig freestyle, written eller hvad de nu havde i ærmet. Fx leverede Jokeren en gudesmuk version af “Den Danske Skole” fra “Flere Ho’s” da showet gæstede Albertslund. Her synes jeg godt vi kunne kæmpe lidt for at få MC Hammer til at give et par llnier af fx “Too Legit To Quit” eller gud bedre det “U Can’t Touch This”, når Bøgeskoven bliver gjort usikker i august.

Er du af samme mening, er du velkommen til at skrive under nedenfor. Kommer der flere end 100 underskrivere vil jeg overbringe den folkelige opbakning til forslaget til Smukfest, DJ Static og MC Hammer.

[[petition-1]]

PS: DJ Static bemærker på sin Twitter at: “Det er egentlig lidt sjovt at I tager for givet at jeg vil ha Mc Hammer med overhovedet. Men kommer vi over 200 så får han lov”. Pyha, så målet er blevet fordoblet, så det er med at komme i gang derude!

2 tanker om “Underskriftindsamling: få MC Hammer med i DJ Static’s Rolig Under Pres-show *Update fra Static”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *