Anmeldelse af A$AP Rocky live i Falkonersalen af Unge Auto Tune Nej Tak

Så var jeg så heldig, at jeg fik nok en tjans for Gaffa. Vi har ellers aldrig helt fundet den gode kemi, selvom jeg engang sendte en uopfordret ansøgning der lød: “Hvorfor fyrer I ikke Christian Grubert og ansætter mig?” Men på vores gamle dage er der alligevel kommet lidt hul igennem. Forrige år anmeldte jeg J Cole i Vega og i går fik jeg så som vikaropgave, at tage til A$AP Rocky i Falkonersalen.

Jeg vidste godt på forhånd at det ikke ville blive nemt, for han har et ultradedikeret publikum, der nok skulle trække helhedsindtrykket op. Men vi har altså at gøre med en entertainer på autopilot, der siger de samme catchphrases til alle koncerter og når der endelig sker noget nyt, ender det med A$ap fabler til sin DJ: “Ey, they wanna hear “Bass” man! I ain’t never have a request before… Can we play that? Oh we can’t? Oh well, here’s another song”.

Så jeg har prøvet at anmelde koncerten både som musikalsk oplevelse og som fest. Læs den lige på Gaffa.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *