Mark Grist waxer poetics med Unge Auto Tune Nej Tak

En af de allermest sete battles i hiphop nogensinde er den såkaldte teacher vs student-battle, hvor lærer/digter Mark Grist mødte den unge mere konventionelle battlerapper Blizzard i den britiske Don’t Flop liga. I går var vi så heldige at have Mark Grist på besøg i vores egen Rap Slam Battles liga, der er på Roskilde. Han mødte han Spirited Sage der led under sygdom og desværre ikke leverede en pragtpræstation som han fx har gjort mod Peacefull James. Heldigvis forstod Mark Grist at underholde selv, så I kan roligt glæde jer til at høre hans tre runder fra Skate Scenen.

Efter kampen punkede Morten fra Bare Battles og jeg Mark til at lave et kort interview med os om hans tilgang til poesi og battle-rap og til sidst kommer han med en flok gode råd til vores egen stadig spæde skrevne-rim-rap-battle-liga.

Bonus: Jølaw var så flink at skyde et billede af Morten, Mark og mig. Det blev flot, her er vi. Hej damer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *