Rappere bag pladespillerne på Café Zorro på lørdag

Som det vil være den opmærksomme hiphopgænger bekendt, er “Boom Bap” – KCL’s hiphop-aftener på Café Zorro på Jagtvej – blevet skudt i gang med manér. Der har allerede været fint besøg fra DJ Whut!, Cars10, Phunny Pharm, KCL herself og mange mange flere fede dj’s. Men på lørdag er der andre boller på suppen, hvor man kan forvente langt sloppier mixes og langt mere fokus på lyrikken.

Her får fire rappere nemlig lov til at stille sig bag pladespillerne og servere de fedeste numre de, eller skulle jeg sige vi, kan komme i tanke om. Det er nemlig ingen ringere end Vigsø, Twajs, Tyde T og mig selv sagde hunden – Vuf! – der har fået æren af at rykke lidt i lakskiverne. Jeg har pakket min Helt Sikkert pladetaske med Ice-T, KRS, ADOR, Funkmaster Flex, Beach Boys, Beastie Boys, Static & Nat ill, No Name Requested, Ultramagnetic MC’s og ikke mindst en perlerække af Kool Moe Dee’s største hits!

Så stop endelig forbi, det foregår lørdag den 24. august på Café Zorro på Jagtvej 119, Nørrebro – Københavnstrup.
Tilmeld dig eventet på Facebook og skriv nedenfor, hvis der er et nummer du gerne vil høre, så tjekker jeg om jeg har det på vinyl.

Her er et smukt eksempel på hvad der er i vente…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *