Tillykke med sølvbryllup dansk rap – Unge Auto Tune Nej Tak i radioen

Så var det i går at det gigantiske dansk rap 25 års jubilæumshow gik ned i Tivoli med overraskende besøg fra hiphoppens første solostjerne, Kurtis Blow. Før det var jeg et smut forbi Radio 24/7 og tale om historien sammen med ingen ringere end Bossy Bo fra Flop Stars/Østkyst Hustlers. Vi pingpongede ret godt, og det blev til et kvarters god knowledge blandet med sjove anekdoter. Du kan genhøre showet på deres hjemmeside, eller streame det nedenfor, hvor jeg har været så venlig at spole frem til der hvor jeg er med. Selv tak…

[audio:http://www.ptas.dk/wp-content/uploads/2013/09/8649337-24syv-eftermiddag-1605-06-09-2013.mp3]

2 tanker om “Tillykke med sølvbryllup dansk rap – Unge Auto Tune Nej Tak i radioen”

  1. Hvordan i alverden lykkes dem at erstatte graffiti med beatbox i forklaringen af de fire elementer?! Radiotyper, you had ONE job…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *