Gammelsmølf back in action: PTA vs Low

Så kom den endelig. Efter lang tids overvejelse valgte jeg i september at stille op til Rap Slam Battles. Jeg var tidligere blevet spurgt om jeg havde lyst til at battle Johnni G, men jeg er jo ikke idiot, så jeg sagde pænt tak for tilliden, men skulle vist lige noget andet den dag. Til gengæld syntes jeg Low lød som en spændende modstander, fordi jeg har nydt at følge ham og Daniel i Rap Slam Battles og tænkte vi kunne få en god, sjov dialog.

Det var fedt at skrive til, og sjovt at man i modsætning til MC’s Fight Night jo rent faktisk gerne må forberede sig, og det var faktisk også markant sjovere at levere. Plus man jo finder ud af, hvad ens modstander har valgt at ramme en med, og jeg må sige at Low havde fundet nogle virkelig sjove – og sande – ting, at angribe mig med. Jeg synes battlen er tæt, og for min skyld kan man sagtens argumentere for Low vinder 1. og 3. runde. Men hvis I tjekker battlen må I meget gerne lægge mærke til min 2. runde, da det rapmæssigt er noget jeg er temmelig stolt af at have kogt op.

Det er jo altid lidt af en spand kold vand i fjlæset, at læse kommentarer på YouTube og Facebook, men jeg må sige, at jeg havde god optur over denne:

“Hvor er det nice at der for engang skyld er referencer som går ud over Paradise Hotel. Det er jo nok ikke alle der fanger/fatter den med Orson Welles og Den store mand, men det fryder mig sgu at PTA tør, at give referencer ud over de mest røv kædelige. Fed batlle og enig med dommerne. Lyrik og originalilet mod flow (low). Lyrik og originalitet holder i den her henseende mest.”
– Kåre Bjerke

I kan se battlen ovenfor og på RapSlam.dk kan man stemme på, hvem man selv synes vandt. Så det må I gerne gøre – hvis I synes jeg vandt.

2 tanker om “Gammelsmølf back in action: PTA vs Low”

  1. Biggup Peter.
    God/fantastisk struktur i rim, god levering
    Og godt research. Jeg letter på kasketten og
    Vi ses lige pludselig til hipp hopp :)

  2. tusind tusind tak for ros… ved godt der er ting der halter, men glad for du recognizer på det jeg også syntes fungerer :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *