Lords of the Underground, Tha Liks og Cali Agents leverer gammelmandsswag på Rust

Noget hiphop er bare mere langtidsholdbart end andet. Det er ikke for ingenting at Tha Liks, eller Alkaholiks som alle vel forhåbentlig stadig kalder dem, kan fejre at deres left coast debutalbum “21 and over”, nu selv er blevet over 21 år gammelt. Det kan folk med gammelmandsswag være med til at fejre med Tash, J-Ro og E-Swift på Rust den 5. februar (tilmeld dig event på Face).

Med sig har de ingen ringere end New Jerseys egne Lords of the Underground. De gode gamle chief rockas har bestemt ikke overrendt Danmark, og faktisk er det kun blevet til to besøg herhjemme, et til Roskilde Festival i 1993 og et enkelt for et par år siden i Vega, hvor Do It All imponerede ved at slå en sjoller der spillede smart i hovedet med mikrofonen. Bravo.

Og så er der Planet Asia og Rasco, der tilsammen udgør Cali Agents oven i hatten, det er jo næsten ikke til at holde ud. Her er tre klassikere fra hvert af de tre orkestre. Ses til hiphop!

Lords of the Underground

1: Chief Rocka

2: Tic Toc

3: Funky Child

Alkaholiks:

1: Daaamn

2: Make Room

3: Hip Hop Drunkies

Cali Agents

1: The Anthem

2:The Good Life

3: Wild Wild West

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *