Det Godt Nok: Blogger lancerer nyt hiphop radioshow i aften

Tænker du også somme tider sådan her: “Hvorfor hører jeg radio, hvor de spiller alt muligt ubrugeligt bras?! Jeg vil meget hellere høre Rent Mel I Posen, Cypress Hill og MC Clemens. Altså den rigtige MC Clemens fra dengang han rappede over hiphop-beats!”

Så er det i dag at dine bønner er blevet hørt. For fra og med i dag og alle kommende tirsdag i lige uger vil “Det Godt Nok” spille hiphop som vi kender og elsker det fra klokken tyve og to timer frem. Det foregår på RadioSyndikatet.dk der som bekendt allerede byder på SpolOp! Radio, SoulOp Radio og Sorte Får Radio og nu er der altså et ekstra fedt indslag. Bag programmet står bloggeren og grafikeren Michael Eskerod fra Det Godt Nok og han introducerer programmet således…

“Den danske hip-hop blog “Det Godt Nok” tager springet fra det skrevne til det talte ord i starten af februar 2014. Den 4. februar debuterer den danske hip-hop blog Det Godt Nok som radioprogram som en del af Radiosyndikatets nye sendeflade. Programmet vil have fokus på musikken og i hvert program vil der blive taget et nyt musikalsk tema op, dog vil der være plads til at være impulsiv og spontan.

Der bliver ikke tale om et mainstreamprogram hvor man kan høre den nyeste trend fra USA, men der vil derimod ofte blive kigget tilbage på hip-hoppens brede spændvidde og der vil både være plads til klassikerne og de glemte perler. Manden bag Det Godt Nok har tidligere gæstet Radiosyndikatets program Spol Op Radio, og det har givet blod på tanden til at debutere under eget navn.

Det Godt Nok startede som blog i 2010 og har siden skrevet om stort og småt inden for den danske hiphopscene, blandt andet med diverse nyheder, temaer og top 10 lister. Overgangen til radio er en naturlig udvikling af bloggens univers. Programmet vil blive sendt hver anden tirsdag (i lige uger) kl. 20-22 og vil blive afviklet af Michael Eskerod, der er manden bag Det Godt Nok. Første program kommer til at handle om værtens egen indgang til rapmusikken og der vil derfor blive spillet en masse ældre numre der alle har været med til at forme ham som fan af musikken.”

Numrene han har lovet højt og helligt at spille i aften er Rent Mel i Posen – Ene9 Clemens – Perler for svin og Cypress Hill – Audio X. Og så kan man sige at der allerede her er garanti for at Det’ Godt Nok. (undskyld)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *