Premiere: Se Crime Themes instrumentalfilmen

Så er den her! Efter en fantastisk gallapremiere i Cinemateket, hvor alt der kan krybe og gå af dansk hiphop-royalty var presset ned i biografsæderne, får pøblen (det er jer) nu også mulighed for at se den fede firserfilm, som Boone fra Kaput og Telepa-T fra Sigma har kogt sammen til jer. Det er 30 minutters ren danskploitation med blod, sved og overskæg.

Som bekendt er lyden – til trods for de fremragende skuespilspræstationer – det vigtigste i Crime Themes. Og således kan man også høre og downloade det 13-numre lange album på Soundcloud. Jeg var flere gange ved at nikke nakken af led til de vilde trommer, så jeg skal love for der er atmosfære for alle pengene. Pop popcorn og se filmen nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *