Hør Jøden oprulle sin battle-rap historie i Bag Fjendens Linjer

Her et fedt billede af Jødens bag – tjek ham kicke knowledge i battlerap podcasten Bag Fjendens Linjer.

Da jeg selv var gæst i forrige udgave af Bag Fjendens Linjer, vidste jeg allerede da jeg hørte at den kommende gæst var Jøden, at programmet ville blive federe i næste omgang. Kaptajn karisma skuffer bestemt ikke, og det er dejligt at opleve hvordan han over de 2 timer programmet varer bliver mere og mere bramfri.

Han siger pæne ting om mig, og det sætter jeg stor pris på, men endnu vigtigere siger han kloge, kloge og ret sjove ting om den danske og internationale battlescene. Det kan I tjekke nedenfor, og husk at like Bag Fjendens Linjer på Facebook. Den næste gæst er min tidligere modstander Low, så mon ikke det også kommer til at handle lidt om jeres dreng?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *