Read a book: MikL sender musikbranchen i eksil i romandebut

Det kræver rimelig store klodser at kalde en bog noget med eksil efter Ejersbos nyklassiker, men det er ikke desto mindre det unge Mikkel Lauritzen aka MC’s Fight Night vinderen MikL har valgt at gøre med sin debutroman “Eksil på hovedgaden” (med reference til Rolling Stones nummeret Exile on Mainstreet).

MikL har jeg selv haft fornøjelsen af at få læsterlige verbale klø af flere gange, så jeg ved at han skyder med skarpt og i en roman, der beskrives som “Et humoristisk og ublufærdigt indblik i musikbranchen inspireret af oplevelser gennem 10 år” ved jeg, at han kommer til sin ret som tekstforfatter. Du kan læse mere om romanen på den dertilindrettede Facebookside, og vil du høre hvordan udvalgte passager lyder, så har Mikkel Lauritzens venner Peter Bigaard og Per Uldal (aka Pede B og Per V) læse lidt op. Tjek det nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *