RIP Connor The Crusher – verdens sejeste wrestler

De færreste har nok hørt om Connor The Crusher ikke desto mindre nåede han i sit korte liv at blive verdens sejeste wrestler. Connor led af livstruende cancer, og havde som sit Make A Wish ønske, ønsket at møde The American Dragon, Daniel Bryan. Han ikke bare mødte ham, men de blev også venner, og i videoen nedenfor ser man hvordan selv Triple H lader sig tabe til unge Connor.

Det er en rimelig hjerteskærende seance, men jeg synes det siger meget om hvor vigtigt det er for alle børn – og også nogle af os voksne – at kunne drømme os væk til en verden hvor de gode vinder over de onde til sidst. Wrestleren John Cena er i øvrigt med 400 Make a Wishes den der nogensinde har opfyldt flest ønsker fra de børn der bare venter på en enkelt sidste god oplevelse i livet. It’s still real to me damnit!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/d/7/ptas.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *