Bastard!!! :-( Det komiske geni Rik Mayall er død

Der er ikke noget bedre end at se gamle episoder af The Young Ones, hvor den unge provo Rick (eller Wick som han pga talefejl selv udtaler det) giver den som Margret Thatcher-hadende venstreorienteret provo. Eller Bottom, hvor den subsistensløse idiot Richard Richard sammen med vennen Edward Hitler prøver at komme igennem hverdag i Londonforstaden Hammersmith der er Venter på Godot værdig.

Nu bliver det ved gensynet, for der kommer ikke mere fra det komiske geni Rik Mayall. Han døde i dag ifølge BBC og dermed slutter en æra af syret og knivskarp humor fra en over-toppen, irriterende, provokerende og ikke mindst røv-fucking-dygtig komiker. Nyd nu nogle highlights nedenfor.

En ung Rik læser poesi op…

Bomb. Mit yndlings afsnit af The Young Ones…

Gas Man. Det sjoveste klip fra det sjoveste afsnit af Bottom, hvor de slår gasmanden ihjel med en stegepande…

Rik Mayall interview med Ben Elton. Kæmpe succes.

Rik Mayall interview med Dave Letterman. Ingen succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *