Fight the power! Lyt til maratoninterview med Chuck D fra Public Enemy

The Combat Jack Show har for tiden med flere længder de bedste podcast interviews i hiphop. Indenfor de sidste måneder har de haft Pete Rock, Marley Marl, Freddie Foxxx og Common Sense i stolen til seancer der ofte kommer helt op på 2 timer. Men nu har Chuck D fra Public Enemy så slået rekorden med et alenlangt maratoninterview der går helt tilbage til tiden før Public Enemy og frem til i dag hvor Chuck D stadig bekæmper de siddende magter.

Hvis der er nogen man har lyst til at høre droppe tung science om hiphop i samfulde 3,5 time, er det sgu Chuck D. Forleden var han forbi showet efter han og Professor Griff havde talt i Malcolm X’s Mosque 7 i Harlem. Han har haft en fejde kørende med radiostationen Hot 97 som han beskylder for at udvande hiphop-begrebet, ved at skifte det ud med “urban” og ikke fokusere på den afroamerikanske tradiotion kulturen kommer frem. Det lyder muligvis lidt langhåret, men når det bliver krydret med citater som disse, er det bare at sætte sig tilbage og lade sig underholde og undervise: “They wanna say I talk like I’m old! Motherfucker I been old! I was 27 when my first record dropped! Bitter? I’ve been bitter my whole career!”

Du kan downloade interviewet med Chuck D og resten af Combat Jack Shows bagkatalog på iTunes og høre interviewet nedenfor…

En tanke om “Fight the power! Lyt til maratoninterview med Chuck D fra Public Enemy”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *