PTA på skakeventyr: Fucking skak rykker frem på Nørrebro

Rapperen Rux er en af dansk raps aller dejligste drenge. Han er velflowende, han provokerende, han er rowdy og han simpelthen så flink.

Desuden har han skakgruppen “Fucking skak”, og som det antydes i sprogbrugen har de en lidt mere hardcore tilgang til det ædle spil end folk flest. De beskriver sig således: “Internettets mest badass chill-out spot for laidback skakentusiaster! Vores primære målgruppe er de afslappede “casual” skakspillere der på den ene side er betagede af skakspillets sælsomme æstetik men på den anden side ikke er tiltrukkede af klubmiljøets rå og nådesløse stemning. Vi tilbyder en chilleren atmosfære, sjove arrangementer, gode læringsvidoer og skakspillere på dit niveau. VELKOMMEN!”

På lørdag den 12. juli trækker de skakbrikkerne frem på Den Sorte Plads på Nørrebro til arrangementet Det Sorte Felt V, hvor man kan komme til chill, bajer og fucking skak for øvede og begyndere. Tilmeld dig eventet her, meld dig ind i Fucking skak her, og se nedenfor hvordan det så ud sidst der blev spillet, samt en video hvor Rux og Mattis begejstret og beruset genspiller et stormesterparti fra verdensmesterskabet.

Fucking skak IV:

Skakanalyse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *