Hip Hop For Peace samler ind til Palæstina i dag

Vil du gerne ses til hiphop? Vil du også gerne bidrage til, at ofrene for konflikten i Gaza får hjælp. Så er der faktisk en enestående mulighed lige om lidt. For danseren og hiphop-aktivisten Nat Queen har arrangement en fantastisk støttefest under banneret Hip Hop For Peace, hvor man for små penge kan komme til hiphop-jam og se, høre, danse og føle hiphoppen. Samtidig er der mulighed for at købe sig til vilde graffitipieces og vist endda en tatovering ved en særlig auktion.

Nat aka Bandit Queen forklarer: “Jeg tror på at revolutioner kan også gøres via kunst. At samle folk via hip hop bryder barrierer og alle kan mødes uafhængig af religion, etnicitet eller køn. At samle penge til Læger uden grænser med hip hop kulturen som udgangspunktet er skabende i en tid hvor krigen fylder meget, det giver mening for mig, for det handler om at gør noget nu!”

Til arrangementet kan du opleve: *2on2 oldschol vrs new school dance battle med nogle af Dks bedste bboys, poppers, lockers, freestylers
Dj: Luke Rocc.

*Graff auktion: Steffen GrayOne, Yo, Kats, Dune310.

*Rap acts:Pede Gøbb, Joseph Agami feat. Kaser, Frank Goodfellaz, Censur, Vigsø, M.I.V., Mike Raw, Mic, Ida Ambrosse, Yepha, Pappi, Jaleesa Johnsson.

*workshops: Twerk Queen

Det koster 30 kroner og finder sted på Game (det gamle StreetMekka), Enghavevej 72 i dag (lørdag den 16.) fra 16-21.

Al indtjening går til Læger uden grænser i Palæstina. Så kom og støt op, peace in the middle east – og ses til hiphop! Mere info på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *