Zen – og kunsten at samle et Biz Markie puslespil

Før jeg tog til de islands, blev jeg bare af rejsefeber nødt til at få tiden til at gå med noget fornuftigt.

Heldigvis havde jeg i Run For Cover købt et dejligt puslespil af coveret til Biz Never Sleeps. I ved det klassiske Biz Markie album med forårsklassikeren Spring Again.

Det var det jeg hidtil huskede albummet for, men vil jeg for evigt huske det for alle de åndssvage røde ensfarvede dele, der er umulige at skelne fra hinanden. Som Jøden så rammende sagde engang; “Livet er et puslespil. So – du kører med den usle stil”. Hvis du ikke er blevet helt afskrækket er det 7L’s Get On Down der har lavet puslespillet og der er også fede udgaver med Kool G Rap & DJ Polo.

Nå men som i kan se nedenfor blev jeg heldigvis færdig før afrejse. Hurra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *