Konkurrence: Laver Wu-Tang en Wu-Tang på Roskilde Festival


Så er Wu-Tang Clan blevet annonceret som afløsere på Roskilde. Jeg har skrevet en lille sag om det til heartbeats.dk og på påpeget den tykke ironi i at aflyseren er blevet afløseren og har lavet en omvendt Wu-Tang. Gruppen har jo ellers mildest talt fået nogle RZA i lakken, for at møde op i mindre en stærkeste opstilling eller bare at glimre ved deres fravær. 

Men det betyder jo samtidig, at der er en genial mulighed for at få sin Nastradamus på og lyde enormt klog, når du siger “kan du se hvad jeg sagde, giver du mig ret eller hvad og hvem var så klogest af os to?”. For i samarbejde med Run For Cover har ptas.dk derfor en fancy lille konkurrence, hvor du kan blive den heldige vinder af et par Ghostface Killah-sokker fra Stance. hvis man forudsiger det korrekte scenarie, af hvad der sker på Orange Scene fredag aften.

Lad os kort opridse i historien: 

1997: Wu-Tang Clan er annonceret til Roskilde Festival og kommer op at slås i lufthavnen og udebliver. 

2004: Wu-Tng Clan er annonceret til Roskilde Festival og møder taltstærkt op, dog uden Method Man i line-uppet. 

2008: Wu-Tang Clan er annonceret til Vega og møder taltstærkt op, dog uden Method Man i line-uppet. 

2013: Wu-Tang Clan er annonceret til Vanguard Musik Festival i Søndermarken og møder taltstærkt op, inklusiv Method Man i line-uppet til den mest komplette version af clanen på dansk jord. 

2015: Wu-Tang Clan er annonceret til Northside Festival i Århus i fuldt line-up, men tropper op uden Method-Man, Raekwon og RZA (!!!) i den hidtil magreste besætning herhjemme. (og unge PTA mødte dem allesammen – flinke folk)

2019: Wu-Tang Clan er annonceret til Gods of Rap og møder talstærkt op, dog uden Method Man. 

Så hvad kommer der til at ske på Dyrskuepladsen? 

Først et par standtips… På de senere gigs i USA har Raekwon the Chef også manglet. Umiddelbart skulle man jo tro, at Method Man bliver hjemme, men lokale rygeentusiaster mener at vide, Method Man er villig til at stille op til smokeouts i København samme weekend som Wu-Tang spiller. Så nu gælder det om at holde tungen lige i munden, når du svarer på følgende spørgsmål. 

Kommer Wu-Tang Clan til at spille på Roskilde 2019 og i hvilken form? 

Wu Tang på Roskilde

Kommer Wu-Tang Clan og spiller på Roskilde og i hvilken form?

Vinderen udtrækkes umiddelbart efter koncerten og får direkte besked!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *