PTA’S HIPHOP HJEMMESKOLE DAG 2: JONNY HEFTY dokumentar

Det er ikke så mange af landets rappere, der har fået lov at lægge historie til autobiografiske dokumentarer. Vores ven Noller fra Aallern var som bekendt hovedperson i “Manden de kaldte Niarn” og den nylige Suspekt-dokumentar er dækket her på siden.

Men vores allesammens ven – Danmarks bedste rapper – over 50 – Jonny Hefty har nu fået sin egen dokumentar: Jonny Hefty – Punkt for Punkt.

Den skal du se på TV 2 Nord <- klik på linket.

Ikke bare er det en stærk fortælling om en stærk personlighed. Det er også et fint portræt af, ikke blot hvad det vil sige, at udvikle sig, me n også hvordan man finder fred med udviklingen. Og så er det en love-story, hvor Jonny Hefty som jo i virkeligheden hedder Jakob Ørom møder sin Christina og får en helt ny dimension i sit liv.

Samme Christina samlede alle Jonnys gamle venner til et fødselsdagsrtrack som jeg vist nok fik lov at navngive Jonny 50. Det blev fejende flot og lidt af en viral sensation – så gense det her:

Og nyd dette billede af Jonny Hefty, med PTA og Willie D i forgrunden.

En tanke om “PTA’S HIPHOP HJEMMESKOLE DAG 2: JONNY HEFTY dokumentar”

  1. Magen til en narcissistisk. iscenesættende, opblæst egocentrisk og selvfed nar, kan nærmest ikke opstøves andre steder i dansk hiphop.

    Hans letkøbte univers om hash, langt hår og fest er en evigt letkøbt leflen til laveste fællesnævner. Ligesom hans letkøbte gimmick og opmærksomhedsdesperate måde at klæde sig på med bøllehat, selebusker, og lange hår og skæg får selv de mest desperate gimmick rappere til at virke ægte.

    Manden har en hel Facebook-mappe dedikeret til små screen shots af videoer, hvor han bare er hurtigt med i. Alt han laver eller poster er skamløst selvpromoverende. Han kan ikke skrive om andet end sig selv, ligesom han aldrig kan tale om andet end sig selv, og omtaler nærmest konsekvent sig selv i 3. person.

    En ufølsom, hoven, og nederdrægtig person, der mere eller mindre kun er kendt for udnytte andre mennesker, og kun hjælpe folk, hvis det er til hans egen fordel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *