Dubstep-dans dig helt til EM med KIA Dubstep Contest Euro 2012

Så er der kun 3 små uger til EM (duh, duh, duh) begynder i Polen og Ukraine, og du har mulighed for at komme med, hvis du kan danse fedest til Europas hotteste eksportvare siden fodbold; nemlig dubstep.

Da jeg en helt lille PTA kunne man vinde en tur til EM i Fodbold i England i '88 med "EM-Toget" i Anders And-bladet. Jeg vandt ikke, og Danmark vandt heller, faktisk er jeg i tvivl om vi overhovedet scorede nogen mål dengang. Forhåbentlig går det bedre denne gang, og for det ikke skal være løgn har vi her næsten 25 år efter igen muligheden for at vinde. Kia har nemlig lavet en konkurrence, hvor du – hvis du laver den vildeste, sjoveste dans – kan vinde en fed tur til EM.

Nummeret du skal danse til er "I Can't Stop" med DJ Flux Pavilion, og de 8 der gør det bedst i konkurrencen vinder en tur –  med ledsager – til EM's åbningskamp i Warszava, inklusiv fly, hotel og selvfølgelig billet til kampen. Den der vinder hovedpræmien kan endda køre derfra i en splinterny Kia Picanto. 

Nu har jeg heldigvis et forspring i og med jeg har erfaring med sejrsdans. Som nogle vil huske eksploderede mig og voksen Simon i en perlerække af dancemoves da vi slog svensken. Denne gang er det en mere bunden opgave, men der er masser af hjælp at hente i selve konkurrencebeskrivelsen. Nedenfor har du mulighed for at tjekke mit nummer, stemme på det, grine af det, og bruge det som inspirationskilde til dit eget bidrag…

Du tilmelder dig her https://apps.facebook.com/kia-dubstep-contest/index.php?redir=Y eller ved at klikke på Enter the competition now! eller
Kia Dubstep Competition. Du skal være over 18, og der må være så mange dansere som du har lyst til i videoen, men der er stadig max to der bliver sendt til Polen.

Så slip din indre techno viking løs og må den bedste dubstepper vinde!

Sponsored Post

Viral video by ebuzzing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *