Læs næsten 25 år gammelt Digital Underground interview

Når man snakker med Københavnere er der to koncerter alle vender tilbage til; LL Cool J og Public Enemy i Saga og Digital Underground i Huset i Magstræde. Den ene er alle mere eller mindre enige om forløbet for, hvorimod koncerten med Oakland’s skøre funkatører står noget mere tåget i folks hukommelse. Var 2Pac der? Rappede Shock G og Humpty Hump på samme tid? Kastede de popcorn på publikum? Havde de store EPMD og LL Cool J hoveder på, da de lavede rap quiz?

Alt det kan vi komme lidt tættere på nu, for musikjournalisten Niels Fez Pedersen, der har dækket hiphop i en menneskealder, er dykket en menneskealder tilbage i tiden via kassettebånd, og har nedfældet sit interview med Digital Underground fra den sagnomspundne koncert. Det kan du læse på Bloggersbychoice.dk, og det er fed læsning, især hvis man gør sig selv den tjeneste at læse svarene højt med den rigtige Humpty Hump-stemme. Det gjorde jeg, og jeg morede mig kosteligt, det var trods alt my chance to do the hump.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *