Hiphoppere redder unge fra dødsdruk med rap

Måske hører du også til dem, der er blevet udfordret til at drikke en øl af dine lamme teenage venner på Facebook. Øv tænker du, det er som om jeg blevet udfordret til at drikke en øl af dine lamme teenage venner på Facebook. Det du så gør, er at du opfinder en meget federe leg, hvor du i stedet udfordrer dine kammerater til at buste et rapvers. Det gjorde Peacefull James aka Negeren, og lynhurtigt spredte legen sig til rappere som J-Spliff, Skinz, Ataf Khawaja osv.

Mine unge banemand fra sidste omgang Rap Slam (video kommer 9. marts!) var så flink at sende udfordringen videre til mig, og jeg nåede at buste et hurtigt vers før jeg tog til Jylland. Reaktionerne svinger fra “Hvor er han sej ! STÆRKT MAN , peace” til “Det lyder vildt dårligt haha”. Men endnu bedre nåede jeg også udfordre min gode gamle kollega Orama aka Mult-Eye-Mee-DIA fra Funk Logen / Nighthowlers Park. Der også greb den digitale mikrofon og bustede et fedt vers. Hør den nedenfor.

PTA – Runderap

Orama – Runderap

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *