Cyber-H19ng


Kong Winther er blandt mine absolut favoritrappere fra dansk raps anden bølge, så jeg var naturligvis begejstret da han lagde sine “udkrads”-demoer online for nogle år siden. Da jeg senere kom ind over opsamlingen “Dansk Rap 2003-2006” som coverskribent, fik jeg lov at foreslå nogle numre, og “Henning” derfra var et af dem. Nu er det så ude igen under et mere 1337 navn, og H19ng Winther er blevet stylet til lejligheden.

Men er jeg den eneste der ikke kan se billedet, uden at tænke på ham her?

Selve konceptet er afgjort originalt (hvis det altså ikke er neglet fra Cybercity) men det rejser jo unægteligt spørgsmålet – hvor højpandet kan rapmusik blive?!

Godt ord igen, som man siger :-)

En tanke om “Cyber-H19ng”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *