Respekt til langhårede Nik & Jay for ærligheden

“I 2001 stemte jeg på Anders Fogh – men jeg ved bedre nu”:

På den note vil jeg da også lige nævne at jeg sidst stemte på Johanne Schmidt-Nielsen fra liste Ø, og at jeg ikke rigtig har hørt hende rasle med sablen siden Bendt Bendtsen bad hende hente en kop kaffe – så langhårede Nik & Jay (jeg ved ikke hvem der er hvem), vi er i samme båd hvad angår fortrudte stemmer.

4 tanker om “Respekt til langhårede Nik & Jay for ærligheden”

  1. Udover beatet som alis dj ville have kasseret, lyder drengene fra værløse jo næsten fornuftige… Måske har familieforøgelsen(til hvem af dem det nu er) været anledning til at dudes tænker lidt anderledes og tør at være andet end bare selvfede;)

    Thumbs up til bloggen forresten!

  2. Helt sikkert – snotungerne fra Nordsjælland fronter på Fogh. Fedt nok. Og grinern, at de biter Jigga Man til sidst med “jeg ved at der er større problemer i verden at tage sig af/ men jeg starter med min egen verden i dag”. -> “There’s much bigger issues in the world, I know/ but I first gotta take care of the world I know”. Eller noget i den retning…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *