Støt den næste generation af hiphop til gallashow!


Før vi fiser til MC’s Fight Night skylder jeg da lige at nævne at vi har gallashow i Hiphopskolen i morgen i Lille Vega. Der er dans, der er scratch, der er rap og der er humanbeatbox der rocker dig ud af sokkerne – alt sammen udført af unge fra 10-16 år. Og det bedste er – det koster gratis!

Vegas Hiphopskole er et tilbud til de unge til at lave noget kreativt i efterårsferien. Jeg har de sidste tre år kørt rapafdelingen, og jeg lurede at jeg var blevet fast på holdet, da jeg var til pubquiz med Den Hvide Lektie og Aardvarkmanden spurgte, hvorfor jeg ikke var “i skole”. Det er altid vildt hyggeligt, underholdende og produktivt og man føler sig som en million når ungerne lærer noget nyt.

Nå, men det kulminerer i morgen med et fedt Gallashow hvor alle ungerne viser hvad de har lært af DJ’en Knud, humanbeatboxeren Pelle, danseren Mia og rapperen Peter – altså mig :-) Det er altid en stor succes i hyggelige omgivelser og jeg tror nok man får saftevand.

Det foregår fra kl. 12 og et par timer frem i Lille Vega på Enghavevej, så der er tid til at pleje MC’s Fight Night-hangoveren om morgenen og føle sig frisk og frejdig, når der er hiphop ved middagstid. Der er gratis entre til alle, og desto flere vi er, desto sjovere bliver det. Jeg blogger nok videre om det i næste uge, så det er en god mulighed for samtidig at score lidt webfame på ptas.dk

Læs mere her og her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *