Always depend on the kindness of strangers


De sidste par måneder har jeg transkriberet en del interviews (Clipse, Defari, Khalern, Pede B & MikL, Immortal Technique, Rap-Game.dk, DJ Direct mm.) Og der har det været et irritationsmoment, at jeg kun kunne bruge mine hovedtelefoner fra Tigeren, fordi min laptop kun har minijack indgang. Jeg har gjort et par forsøg på at forklare i min lokale Fona, at jeg gerne ville have en adapter, men de vidste jackshit om jackstik og kendte hverken jack, minijack, hanstik eller hunstik. Da de endelig fattede brikker, viste det sig at adaptoren var i restordre.

Igår var jeg alligevel nede i computerdistriktet (Falkoner Alle) for at købe en ny router, så jeg der lå en rigtig hi-fi overfor. Og lo and behold om den nyfaldne sne ikke fik mig til at gøre et nyt forsøg. Det forløb ca. således:

PTA:
Dav. Har I et en adapter, der på magisk vis kan lave et jackstik om til et minijackstik, så jeg kan bruge hi fi hovedtelefoner i min computer og ipod?
Ekspedient: Det har vi faktisk men vi har kun et enkelt hjemme, og det lader til den anden kunde er ved at købe det.
Anden kunde: Jeg skal bare lige se hvad det koster…
Ekspedient: Det bliver 125.
Anden kunde: Det vil jeg gerne købe.
PTA: Fordømt, så blev det ikke jul i år alligevel.
Ekspedient: Men vi har en mere simpelt adapter, det kan du sagtens bruge til ipod, den koster kun 45.
Anden kunde: Jammen, det er sådan en jeg har her, den kan han bare få.
PTA: Tusind tak, du er en engel på jorden!
Ekspedient: Æhhhhh…

Så således skete det i de dage, at det sgu blev jul alligeveller, nu er jeg fully equipped til at transkribere med hi fi lyd. Og til den anden kunde, som jeg har mistænkt for at være en slags julemand i grungekluns – this one’s for you:

Se fra omkring 0.55 og jo jeg ville have spillet A Streetcar Named Marge versionen, men Fox er åbenbart dygtige til at beskytte deres serier.

2 tanker om “Always depend on the kindness of strangers”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *