Gadekunst, windowshopping, gøgl & graf

En klog fyr, min far kan givetvis fortælle hvem, sagde engang at København bor på første sal. Betydningen skulle være noget i retningen af, at man i storbyer skal glemme de kommercielle facader og huske at kigge op ad husmurerne. I Bruxelles er der masser at kigge på når man kigger opad, rundt om hjørnet og bag ved husene, også hvis man ikke er til Renaissancearkitektur. Uden at betale entre en eneste gang, fik jeg oplevet alt fra mageløse murmalerier til et Magritte museum, der virkelig forstod at lade sig restaurere.

Her er først Magritte, så “Zero” og “Crime”, der har været højt til vejrs for at lave EU-throwup, masser af sjove vinduer, stencils, klistermærker og meget meget andet. Enjoy:

En tanke om “Gadekunst, windowshopping, gøgl & graf”

  1. Høj da jeg så gavlmalerierne i Bruxelles her kom jeg straks til at tænke på dem i Brande.
    Fra Wikipedia.dk: I 1968 besluttede man sætte arkitektonisk kulør på Brande ved at få en række kunstnere, blandt dem var:Kaj Führer, Poul Agger, H. Rylander,K. Bjørn Knudsen til at lave farvestrålende gavlmalerier på byens husgavle.
    Hvem kom først Brande eller Bruxelles med gavlmalerierne?
    Kh.
    Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *