Read a book: KBH læser

I anledningen af, der er København Læser kampagne for tiden, er det vel passende, at talkulate lidt om bøger på ptas.dk. Jeg er selv i gang med at genlæse “Radiator” som stadig er fremragende, samt “Turen går til Bruxelles”, som også virker ret lovende.

Jeg håber også I har gang noget fedt litteratur, og skriv endelig hvis I har anbefalinger. Men vi kan vel allesammen være enige, om det vigtigste er at læse noget! Til dem, der har lidt vanskeligt ved at komme ud af startblokken, er her en klassisk opsang:

2 tanker om “Read a book: KBH læser”

  1. UM anbefaler:

    Jeg har aldrig være den store læser af fiktion. Til gengæld kan jeg anbefale “En retsmediciners bekendelser” samt “Vejen til frihen” om Nelson Mandela.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *