Wrestling i Køge: Shitney Lee og en skumfingers død


Så var der wrestling i Køge, og det blev en ganske udemærket roadtrip men bestemt ikke uden omkostninger. Det skulle nemlig vise sig at blive døden for en skumfinger. Til gengæld kom vi i avisen!

Flokken fra KBH bestående af mig, Dennis Flux, Jens Kogle, Orama og hans søde kæreste Ina tog s-toget til Køge, der ganske som forventet lugtede temmelig besynderligt. Jeg havde taget pølsehorn og guldøl med til turen og det virkede som om det var et hit.

Ankommet til hallen købte jeg en Cannonball Grizzly t-shirt til spotpris, og ellers blev det til en kop kaffe og en træstamme og vist nok også en øl eller to. Jeg vil skyde på der var 150 publikummer til showet, og der blev lagt godt ud med Kool Krede vs Fred Talent. Jeg har mødt Kool Krede nogle gange og han er noget nær den flinkeste mand i verden, men det kan ikke rigtig ændre på at Fred Talent blev øjeblikkelig favorit, da han er fra Hadsten. WOO HADSTEN! Eller han er faktisk fra Selling, men det tæller sgu altsammen.

Næste højdepunkt fra en squashmash hvor Dronnist smadrede Lightning Kid. Sekvensen var faktisk så spændende, at jeg fik åndenød, og følte at jeg lige havde vundet en stor præmie i en gloværdig texas holdem turnering. Det var et højdepunkt fordi Dronnist blev ført til ringen af ingen ringere (og wrestlingmæssigt mener jeg virkeligt, at der ingen ringere er) end Sidney Lee. Hvad Sidney mangler i wrestlingevner har han til gengæld tifold i karisma, og da det endda var blevet afsløret dagen før at han ville dukke op som surprise havde jeg endda nået at lave nedenstående skilt, der kom i avisen:

Herefter sluttede dagen dog med et par lavpunkter. For det første havde Cannonball Grizzly misset sit fly (han skulle nok have fløjet med Sterling) så jeg lignede en komplet dumbass i min fan t-shirt. Dernæst viste det sig at den canadiske heel/bad guy Starbuck tog sin rolle særdeles seriøst. Efter vi havde råbt “eh, Starbucks your coffee sucks”, “blame Canada” og “What’s it all aboot, eh?” en stribe gange kviterede han med at pløkke en stol efter Orama og smide min kasket af pommern til. Værre gik det dog for min medbragte skumfinger, der er en integral del af foamfinger rating systemet, da han resolut flåede SummerSlam 92/British Bulldog-fingeren i to stykker. For at sætte kronen på værket skubbede han også to ungersvende ud af deres stole og ned på deres ølflasker der smadrede til stor forargelse for forsamlingen. Alt i alt må man sige, at han var alle pengene værd som hæl, og jeg håber han kommer tilbage with avengence når der er wrestling igen i Køge d. 24 januar!

Nedenfor er lidt snapshots fra turen:


Orama indleder turen ved at stille sig an som kun en kunstner kan.


Den stadig levende foamy peger fingre af Chaos.


Det store ørnebælte fra dengang der var noget ved WWF.


Onde Starbuck badet i projektørlys.


Mig og Kool Krede.


Jens Kogle krammer en uforstående Kimball – henceforth kendt som Jordbærhjelm :-)


Madsen “The Brain” Heenan og yours truly.

4 tanker om “Wrestling i Køge: Shitney Lee og en skumfingers død”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *