DUBCNN Magazine #1 release – the DUB rises in the East!

Da vi lavede DUBCNN Magazine #1 fokuserede vi på at vise et bredt billede af både den danske og amerikanske hiphop-scene. DUB-delen står trods alt for Westcoast. Så det var lidt en drejning tilbage til arnestedet da D. Original Dirty Rotten Scoundrel, The Black prophet from the East, Jeru Tha Damaja indtog scenen til vores releasefest på Kontoret.

Vi havde snakket en del om hvordan releasen skulle foregå, og da jeg er en god ven af Kontoret, syntes jeg det var et oplagt sted at holde festen. De har allerede en storskærm vi kunne vise billeder fra bladet i, de har et trofast, festglad publikum, og de fortsætter selv festen med DJ Nut og friends som DJ’s, så rammerne passede perfekt. Jeg havde spurgt de fleste af artisterne fra bladet om de ville spille og det ville Jøden & Jonny Hefty, Gisli og Kuku Agami gerne. Ovenihatten lavede U-Manden et standup sæt, så det var superfedt. Vores DJ var også in-house, nemlig Toobs, spilredaktøren fra DUBCNN samt min makker fra Aarhus Took It ipod battle.

Det gik over al forventning, Toobs er både en uudtømmelig kilde til bangers og party-rockers, og kunstnerne leverede varen fuldt ud. Da vi skulle til at pakke den improviserede scene sammen spurgte rødhårede Anna fra Mols pludselig om Jeru The Damaja ikke lige skulle rappe lidt. Han var i byen for at spille til Mid Week Brakes dagen før, og kunne være der i løbet af et par minutter. Det var han så, han fik en mikrofon, jeg introducerede ham og han freestylede over de instrumentaler Toobs på rekordtid fandt frem til ham. Det må alligevel være lidt af en ære at DJ’e for Jeru The Damaja, når man tænker på hans DJ tidligere hed Chris Martin (altså Premier, ikke ham fra Coldplay). Efter 20 minutters freestyle og vittigheder smuttede han fra scenen og festede videre med de smukkeste af Kontormusene resten af aftenen.

Det var en superfed aften for alle, så jeg vil lige benytte lejligheden til at tusind takke Anders, Thomas, Martin, Nanna, Knud og alle de andre fra Kontoret for festen, Anna og Mid Week Brakes for Jeru, Jøden & Jonny Hefty, Gisli, U-Manden og Kuku Agami for show, Toobs for at være en pissedygtig DJ, Bobby, Mehdi og de andre fra DUBCNN og Næver for muligheden for at lave et hiphopblad i Danmark. Vi laver en ny fest, når nummer DUBCNN Magazine #2 kommer, så følg udviklingen på Facebook og her selvfølgelig!

Til dem der har glemt hvem Jeru er, så se med her:

Come Clean

D.Original

Can’t Stop The Prophet

En tanke om “DUBCNN Magazine #1 release – the DUB rises in the East!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *