Ha’ en D’oh jul!

Man ved det er blevet juleaften, når Anders And og ungerne er i sneboldstrid, så jeg vil benytte chancen til at ønske mine – ca. 32 – faste besøgende glædelig jul! Det er småt med hvad jeg kan give jer af julegaver, jeg har nemlig kun lavet to julerap ever. Det ene var i Pipeline, som jeg tidligere bloggede om. Det andet var til RapSpot julekalenderen, og kan høres nedenfor.

Historien bag er Ann Noyds brainchild om at lave en julekalender til Rapspot hvor alle var fiktive personer der skulle gættes. Jeg bidragede med et par fortælletekniske detaljer så som at noget skulle mangle, den gennemgående detektiv Spot og så med rappet om Homer Simpson. Check Springfields fineste:

Homer Simpson julerap:

[audio:Homer.mp3]

En tanke om “Ha’ en D’oh jul!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *