Jord-bær-hjelm – til wrestling i Køge

ptalenskjold

Jojo, dansk wrestling kom nok engang til Køge. Denne gang uden Sidney Lee, hvilket betød vi ikke kunne vifte med vores Shitney skilt. Til gengæld…
…havde jeg sidste gang startet et “Jordbærhjelm!” chant til Kimball, der er temmelig rødhåret. Derfor medbragte vi denne gang et tre-delt Jord-Bær-Hjelm skilt. Da Kim så det, flåede han først den ene del i stykker, hvorefter vi reducerede vores råb til “Jordbær” og da han rev den anden del over kom vi helt ned til bare at råbe “bær.”

Voksent nok.

Vi blev hængende efter showet og fik en snak med wrestlerne, der kunne fortælle at det efterhånden kan løbe rundt at lave et wrestlingshow herhjemme. Det bliver spændende at se om The Wrestler filmsuccesen, interessen for Smackdown Vs Raw samt wrestling på både 6’eren, Eurosport og DK4 kan styrke fundamentet for wrestlingshows herhjemme. WWE i Valbyhallen? Hell Yeah!

2 tanker om “Jord-bær-hjelm – til wrestling i Køge”

  1. Det var en fantastisk dag i Køge… Især mig og Hakkes næsten tre timer lange tur med 4 busser og to toge fordi en eller anden idiot skulle skubbe en ud foran skinnerne!:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *