Freestyle og graffitifilm

flyer

Puha! Det bliver en travl lørdag aften i KBH…

Jeg har meldt mig til konkurrencen Upfront Freestyle arrangementet på Musikcafeen i Magstræde. Senere smutter jeg forbi Ghettoblaster, der viser Wholetrain, en flot tysk graffitifilm. Jeg har set den, men instruktøren bag, Florian Gaag, kommer forbi til Q&A, og det håber jeg, at jeg kan nå at overvære. Der er trods alt ikke så langt fra Magstræde til Gothersgade.

Imens lader jeg op med Lars Saabye Christensens bog ‘Bisettelsen’, der efter de første par sider synes at være på niveau med ‘Beatles’ og ‘Bly’. Og det er ret højt, skulle jeg hilse at sige.

3 tanker om “Freestyle og graffitifilm”

  1. Manglende opdatering? Der var 7 updates i sidste uge!

    Men nej, jeg nyder ikke sejrens sødme. Jeg tabte til Benjo i finalerunden, hvor der er i bedste 8 Mile stil blev opgraderet til 90-sekunders runder. That’s a long-ass time for en gammel mand, der har været ude af ræset i årevis. Men jeg er ret fortrøstningsfuld omkring at fortsætte freestylen, det kan jo være de laver en old boys division på et tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *