Når dit røvringe hold, spiller høvdingebold skal du…

DUK DIG, DUK DIG, DUK DIG! Ellers er bold lige i smasken BLAW! I sidste uge var jeg ude og se optagelserne, hvor Rapperne aka Høvdingebawlers dystede i den selverklærede ædle sport. Jeg brugte mest tiden til at drikke fadøl og råbte “you suck!” efter Anders Stjernholm. Jeg har aldrig fået så meget for mine licenspenge før.

Jeg var cyklet ud til studiet på Refshaleøen. Det var en lidt længere tur end jeg først troede, så da jeg ankom var jeg pænt smadret. Det lindrede dog enormt med en dejlig fadøl, og pludselig var én blevet til flere.Der følger et lille galleri, men først skal jeg huske at nævne det fantastisk anthem Høvdingebawlers har brygget sammen, det kandiderer vel til et af de bedste possecuts i årevis. Nummeret findes i en fire vers lang version på Jødens Myspace, men her er den to vers lange video:


Peter og Anders Lund Madsen…Jeg huskede at komplimentere ham for Madsens ÆØÅ


Hef, Chief UFO & Michael Jøden, der er crazy frisk…


Thorben fra Christiania.


En anden slags ølkasse.


Doktor Vestergård og Doktor Jooks.


De kom bare lige pludselig og ville være med på billedet.


Motorik-Jøden autograferer.


Mig og Ida hepper på Aida.


Se mor! Jeg vandt!

En tanke om “Når dit røvringe hold, spiller høvdingebold skal du…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *