30-års-fødsdags countdown #30: Allan Olsen – Streger af slim

Allan Olsen er nærmest indiskutabelt den bedste rimer, der ikke rapper (og hører man “Taberens Søn”, bliver man i tvivl om det egentlig ikke er det han gør). Meget sigende har han også omdøbt sin barndomsby Frederikshavn til “Rimmerby”. Her er er han med “Streger af Slim” fra albummet “Sange for rygere”, så kan de pushersvin fandme få noget hep respekt militærgevær!

2 tanker om “30-års-fødsdags countdown #30: Allan Olsen – Streger af slim”

  1. Hi, I am unable to make the PTA metnieg this Wednesday, but I would be happy to help with the event on October 20, 2011. Please let me know what I can do. I have individually packaged applesauce and cheese sticks (the cheese needs to be refrigerated) that I can donate. Please let me know what the other ways I can help out are.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *