30-års-fødsdags countdown #31: Kool Moe Dee – Rise N Shine

tintin

Jeg bliver 30 den 1. maj. JEG BLIVER 30 DEN. 1. MAJ!!!! Så jeg jo nærmest voksen, that’s gotta suck. Derfor har jeg besluttet, at ramme jer med et nyt stykke musik hver eneste dag indtil den 1., så I, kære læsere, kan få et indblik i, hvad jeg har brugt de sidste 30 år på at lytte til. Det være sig fra Allan Olsen til Dropkick Murphy’s, men vi starter selvfølgelig med Kool Moe Dee.

Kool Moe Dee er vel min all-time favorit MC. Her er han med Rise N Shine fra hans Funke Funke Wisdom album. Nummeret rummer et par gæsteoptrædener fra et par andre helte, Chuck D & KRS-One. Videoen er skudt da Stop The Violence movement var på sit højeste, så der er en god unity vibe videoen igennem. Bemærk også slutningen planket fra Malcolm X’ endeligt. Enjoy!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *