Jeg er et brand?!

brand

Jeg har primært startet denne blog (og den forrige) som rodekasser for de strøtanker og nicheemner, der ikke passer ind på de mere etablerede platforme, som jeg nyder at skrive for. Men det har jo den bivirkning, at det hele kommer til at handle meget om mig. Det har Lars H fra Soundiac opdaget, og jeg er derfor blevet brugt i en artikel han har skrevet om at brande sig selv…

Til sitet Maxbloggerpress, der vist går ud på at maksimere udbyttet af sit bloggeri, om det så er i penge, hits eller cyber-cred, beskriver han i artiklen “Play with open cards” hvordan jeg ved, at øse ud af min ekspertviden, får foden ind hos de store medier og dejlig meget opmærksomhed henledt på bloggen. Good stuff. I al fald er det sandt at jeg prøver at punke min gamle ven Ole til at skrive blogadressen, når han bruger mig. Til artiklen om Jokeren blev www.ptas.dk ikke gjort til hyperlink, så jeg ved faktisk ikke hvor meget trafik det har genereret. Det gjorde den derimod, da jeg fortalte røvere om Aarhus Took It, og det gav da nogle hits, men langt fra så mange som et indlæg på Rapspotboardet i snit giver.

Med hensyn til at brande mig selv i øvrigt, er det ikke ligefrem en guldmine, at være et omvandrende leksikon som folk kalder mig. Og hvorfor bruge WikiPTA, når Wikipedia findes? Men jeg synes stadig, at det er fedt, at folk trods alt kan bruge ens viden. Og at de så er taknemmelige nok som Ole Jakobsen til at give bloggen trafik, er lidt som Speech fra Arrested Development sagde om Mr Wendal: “He gives me some knowledge I buy him some shoes.” Så tak for skoene Ole, og tak for opmærksomheden Lars H. :-)

I øvrigt er der altid plads til en til der hører Cool Corona i ptas.dk’s blogroll, så vær ikke genert for at plugge jeres blogge.

6 tanker om “Jeg er et brand?!”

 1. Hej PTA,
  håber da ikk du tager det ilde op at jeg brugte dig som eksempel. Synes bare du gør et fandens godt job derude i medierne ;)

  Meningen med artiklen var også at fortælle at man ikke skal blogge for at score kassen, men om noget man elsker, samtidig med at man arbejder langsigtet. Med langsigtet mener jeg, at man kan etablere sig som et navn/brand i den industri man vælger og skabe massevis af professionelle kontakter. Noget der er mere effektiv, end bare at blogge for at tjene små-øre her og nu.

  Hilsen,
  Lars H.

 2. Hej Lars, jeg tager det da som en kæmpe kompliment, at jeg er blevet valgt som eksempel, jeg ville bare lige give den ekstra vinkel til historien, at linket ikke bliver klikket på i højere grad, end hvis man skriver et brandgodt indlæg på et vilkårligt forum.

  Jeg har i øvrigt tjent 80 $ på ptas.dk, men det er en lidt længere historie så den må du få en anden gang :-)

 3. Du ikk’ en brandmand, du et brand, mand!

  Vi savnede dig til Took It… men du havde nok ikke været til at få ned på jorden igen efter introduktionen af Per Vizzel.
  Band efter band var af Jay & Jay blevet skamrost og hypet like the second coming of Christ, men da Per skulle på, blev det til introen:
  ‘Den næstklogeste rapper i Danmark efter PTA’!

  Jesus, better recognize!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *