Caption contest: Hvad tænker ****** og ****** vinder!

loekke_og_sidney_lee

“Wow, that got out of control really quickly!” for nu at citere Anchor Man. Her troede jeg vi havde gang i en stille og rolig caption contest, og pludselig var det på forsiden af alle landets aviser – eller i al fald deres onde halvbrødre, internet-aviserne, og statsministeren kommenterede sågar på det. Politiken og Ekstrabladet henviste begge til denne blog, hvor det sjove fænomen at kommentere på deres tanker skulle være opstået. Efter at Ekstrabladet plankede min historie i 2001 (se her og her) var jeg overbevist om at det var sket igen. Desværre viste det sig, at damen havde fundet på det en fuldfed måned før mig, så der er nok ikke så meget at komme efter dér.

Men det betyder jo ikke, at vi ikke har haft det sjovt alligeveller, og jeg har nu valgt en vinder…

På 3. pladsen sniger Mia Krog sig ind med det lystige ordspil:

Lars: Hvis vi fik et barn sammen, skulle han hedde Løkke-Lee.
Sidney: … Og jeg ville være lykkelig.

På 2. pladsen kommer Kasper Isbjerg med den dejligt surrealistiske Don Ø reference:

Lars : “Ikke engang i min egen hjemby kan man slippe for ham..”
Sidney : “Mon fotografen fik et godt billede af mig og Don Ø ?..”

Og på 1. pladsen har vi Julie, der formår at få rent guld ud af både Sidney og Lars L:

Lars: “Hvis jeg er med i Sporløs så dør jeg”
Sidney: “Obama ser bleg ud i dag”.

Julie har vundet denne flotte Wrestlemania-keyhanger som Shitney garanteret ville rocke med stolthed:

keyhang

Og så erstatter vi selvfølgelig bare caption contesten med dette billede som jeg er sikker på, at jeg har rettighederne til, eftersom det er skudt efter “vend linsen mod dig selv og fyr af”-princippet:

3 tanker om “Caption contest: Hvad tænker ****** og ****** vinder!”

  1. Det er ren Sidney McDreamy på det sidste billede. Må være det lykkeligste øjeblik i hans liv, dengang han blev fotograferet med pta. Sådan ville jeg i hvert fald have det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *