De La Soulskin i december


Er det en dreng eller pige Maseo?

Jeg må bøje mig i støvet. Der var ikke antydningen af ring-ring-ring-rust på hverken Plug 1, 2 eller 3. Om det var RhythmRoots-Allstars big-bandet, der fyrede op under røven på dem, eller om de bare var i bedre humør end de plejer, skal jeg ikke kunne sige, men jeg skal love for der blev rappet igennem. Pacemaster Mase fik sin Bizarre på, blottede maveskindet, og stjal showet. Eneste malurt i bægeret må være, at der var lidt for meget funk-band og lidt for få originalbeats, men hvis det er prisen for den ekstra energi betaler jeg den gerne. Jeg var til koncerten i forbindelse med en dejlig RapSpot-julefrokost, men jeg fik da snappet et par shots alligevel…


Man every word I say should be a hip-hop quotable


Trugoy would you please give us a haircut?


It’s Strong Island for real


What’s Trugoy without a phrase called torte


The instamatic focal point bringing damage to your boroughs
Be some brothers from the east with some beats that be thorough


Forget the burger, let’s walk up over a donut store


Now imported from the planet of dope shit, Be the Native Tongue…

En tanke om “De La Soulskin i december”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *