Tonight the Native Tongues will officially be reinstated

delasoul
Koncertposteren set i skudlinien på Nørrebro

Så er er Daisy Age rockerne (DA Inner Sound Y’all) De La Soul på vej til Vega. Jeg håber på det bedste fra Native Tongues fyrene, for de står for to rimelig noller oplevelser.

Den første var til deres koncerter på Vega og Voxhall i 02 hvor de fik pigerne til at feste på scenen med sig, og de eneste der rigtig gad var svenskerne. Det er et snedigt trick, for at så er de skankyste friskeste piger backstage, men til gengæld slutter koncerten på den mest rodede og u-tighte facon. Til gengæld fik jeg taget et fint billede med Trugoy The Dove i Voxhall…kinda want it back.

Den anden var til Roskilde i 03, hvor et stuvende fuldt Arena telt førte følgende samtale med Pacemaster Mase…

Mase: Hey Roskilde…
Roskilde publikum: HEEEEEY!!!!!
Mase: Boy am I tired…
Roskilde publikum: BUUUUUH!!!!

På en sætning fik han vendt hele publikum imod gruppen og det tog ca. resten af koncerten at genoprette forholdet, der næppe er set ringere siden El-P indtog scenen i 98 med sovebrillerne fra flyet. Nå, jeg håber på det bedste. Jeg er inde free of charge, fordi jeg har lavet dette farvestrålende banner.

A little photoshop goes a long way… Til dem der ikke er så heldige at være med i aften. Spring ”3 Feet High” over for en gang skyld, den har i hørt og skip til album tre, Buhloone Mindstate med gudetracks som

Ego Trippin’ (part 2)


Og

Breakadawn


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *