DUBCNN MAGAZINE #5 – totally DUBBED out!

dub5cover

Glædelig jul, eid mubarak og hefty hanukka! Vi er mange, der glæder os i denne tid. Ikke mindst her på den gamle redaktion, hvor vi er pavestolte over det nye DUBCNN Magazine #5. Bladet drysser som den blødeste julesne ned over landet, og forvandler en regnvåd december til en eventyrlig måned for hiphopperne. Vi interviewer nogle af verdens rigeste rappere, nogle af de fattigste og nogle, der er så antikapitalistiske, at de ville kicke vores ass, hvis vi nævner ordet penge. DUBCNN Magazine #5 er kort sagt bredere end nogensinde.

Gode gamle Jiggamayn er på forsiden i anledningen af udgivelsen af hans album ”Blueprint 3”. Jay-Z var i Stockholm, hvor han havde den ganske skandinaviske presse i audiens. Der er 7 siders fuldfed reportage med ”the best rapper alive”, samt danske hiphopperes nær-Jigga-oplevelser og en gennemgang af Jay-Z fra A til Z.

DUBCNN sætter kulør på siderne med en kæmpe street art special med gadekunst fra Istanbul, New York og Kongens København samt interview med Stangtennis. Bladet stråler også af Rocky-tegneserier og de flashy’e gummisko fra den fornemme Sneaker Banquet på D’angleterre. Elementerne er stærkt repræsenteret i DUB #5: Vi er rundt på gulvet til DM i Break, til graffiti-getdown i Fredericia og fernisering på Bates’ første udstilling. DJ Static giver os the low down om sine ti år som kapelmester til MC’s Fight Night, og vi ser tilbage på ti år med både landets største rap-konkurrence samt selvfølgelig ti år med Aarhus Took It. 50 Cent er ”In da Dub” og varsler sin selvdestruktion, MFS bringer ægte gangsta-rap til Danmark, Talent ’09-vinderen Kalle Pimp beretter om dobbeltrollen som familiefar og rap-star og Sphaeren er ude af vagten efter ti år som trio. Vi tager på studiebesøg hos Echo Out, psykoanalyserer den gale producer Prince Paul, og griller Chapper & Pharfar i Sandhedens Time. Per Vers og DJ Premier præsenterer et fælles mixtape og har fået MC Einar til at kravle op af sit sorte hul, og den tyske wrestler Axel Dieter Jr. fortæller om at være den mest hadede fribryder herhjemme. Gamers Lounge-redaktør, Toobs, udfordrer den nykårede Danmarksmester, DJ Graded, i DJ Hero og i vores nye filmsektion Dubcinemania tager Kasper Gordon fat i kloen på Freddy Krueger. I Ayan’s Aversioner får du råd til en Broke Ass X-Mas og vi tester førerhunden Snoops nye hørebøffer. Desuden er der er news, games, Lego, anmeldelser, ud a’ boxen, babe, bøger, hate, comedy og klima-rap.

Og søreme om der ikke er brev fra kollegaen Dr. Dre i brevkassen ”Spørg Dr. Gísli”. Der er ikke andet for, end at du hellere må skynde dig, at give dig selv en tidlig julegave og få fat i DUBCNN Magazine #5 … det’ skidegodt!

ptareading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *