Ludvig Borga død

01
Ludvig Borga med Max Moon i en torture rack submission

Der skulle ikke gå mange dage af 2010 før en wrestler kradsede af. Denne gang er det Ludvig Borga, med det borgelige navn Tony Halme, der er gået bort.

Ludvig Borga havde et temmelig kort run i WWF i 1993 som en finsk miljøforkæmper, der hadede forureningen i USA. Det gjorde han naturligvis til heel. Han var formentlig igang med at blive bygget op til en feud med patrioten Lex Luger og havde blandt andet et run med Tatanka. Han blev fyret omkring Royal Rumble 94. Efterfølgende forsøgte han sig i boksning og MMA, og står i rekordbøgerne som den første fighter Randy Couture vandt over. Han brillerede også ved at komme i det finske parlament for et højreradikalt parti, at buste sin gun i narkopåvirket tilstand, og danske boksefans kan måske huske at Tony Halme boksede på det samme card som Brian Nielsen Vs Mike Tyson. Han tabte selvfølgelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *