50 Cent var ikke værd at slåsse om

50

Jojo, jeg har godt tjekket linselus fra Hotel Skt Petri og jeg havde egentlig troet at en 50 Cent koncert i Brøndby Hallen ville få hooligans i alle afskygninger til at flokkes på Vestegnen, men faktisk var der mere fest- end fightstemning til koncerten. Jeg var på forhånd blevet spurgt af opvarmnings-DJ’sne, hvilke rappere 50 har beef med for tiden, så de ikke spillede noget stødende. Det blev en lang liste, så jeg vil vove at påstå WikiPTA har gjort sit til at holde freden i live. Til gengæld havde der været knald på udenfor, da vi kom ud, for en stribe ungersvende lå i strips på den temmelig kolde jord og snottede en ordentlig gang peberspray op. Jeg dækkede koncerten for DUBCNN, og I kan læse en gennemgang her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *